Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2371.nap

Délelőtt apával játszottam, mivel anya előbb vásárolni, aztán edzeni ment. Sebaj, mi pedig addig társasoztunk az Alízos társassal, utána pedig apa a konyhában előkészítette a terepet egy jó kis falevél-festésre és mondhatom - nagyon szépek lettek a kifestett levelek.
Délre a Klári mamához mentünk ebédelni és már megint olyan finomakat csinált a mama, hogy degeszre ettem magam :)  Picit még játszottunk, de aztán már indultunk is tovább, méghozzá bobozni! Hű de klassz volt! Jó gyorsan száguldoztunk lefelé és elég kevesen voltak, úgyhogy egyszer sem kellett sorba állni... Innen pedig a Jani papához mentünk, ahol rögtön meg is futtattuk a Papa kutyáját, a Fülest, ugyanis - micsoda meglepetés - imádja, ha dobálják neki a labdát (bár visszaadni nem akarja soha, de ez két labdával és némi csellel azért megoldható...). Miután jól kifáradtunk mindketten, bementünk kicsit beszélgetni és régi fotókat nézegetni a házba és kaptam a papáéktól egy zacsi gumicukrot is (klassz!). Mivel még szuper idő volt és sütött a napocska, ezért elsétáltunk a közeli klassz játszótérre, ahol még egy halastavacska is van! Még vattacukrot is kaptam :) A házhoz visszaérve még labdáztunk kicsit Fülessel, aztán indultunk haza. Itthon x-faktorosat játszottam az autóimmal és vacsora után elkezdtük nézni a Nagyon vadon rajzfilmet, de ma nem maradhattam fenn olyan sokáig mint tegnap... :(

Milán

Szólj hozzá!

2370.nap

Reggel elmentünk vásárolni, de csak a pennybe, úgyhogy hamar végeztünk, aztán hazaérve anya elkezdett ebédet főzni, én pedig apával játszottam addig. Ebéd után kicsit pihiztem és szerencsére nem kellett sokat, mivel telefonált a Kati mama, hogy menjünk velük (vele és Annával) a KÖKI-be shoppingolni. Hát inkább, mint a pihizés, úgyhogy mentem. Apa maradt mosni és takarítani, mi pedig elsétáltunk az áruházba és a tetőn kezdtünk a játszótéren és a futópályán ott jó sokat bohóckodhattam Annával, aztán még pár boltot végigjártunk. Kaptam pár szép ruhát - de azért játék jobb lett volna...! Közben telefonált a Csilla, hogy van-e kedvünk kimenni a KAC-ra és persze volt, szóval alighogy hazaértünk, uzsonnáztunk és már mentünk is velük a pályára. Olyan kevesen voltak ma, hogy tudtunk ping-pongozni, csocsózni és lengő-tekézni is. Tök jó :)
Amikor hazajöttünk, még sétáltunk egyet a Mamával is és közben apa elkezdte csinálni vacsorára a palacsintát, és amikorra megjöttek a Csabáék, már ehettük is az újfajta "orosz" palacsintát. Picit savanykásabb és vastagabb mint a megszokott palkó, de azért fincsi volt, és én hármat be is vágtam (egy kakaósat, egy nutellásat és egy pudingosat). Este pedig együtt néztük az x-faktort és fent maradhattam egész a végéig, csak persze a szünetben előbb megfürödtem. Mondjuk már elég álmos voltam azért a végére...

Milán

Szólj hozzá!

2369.nap

Nagyszerű, hogy pár napja szép napsütéses idő van, ugyanis ilyenkor sokat tudok kint játszani az ovi udvarán (ma a Botonddal és a lányokkal játszottam például). És ma még az ebéd is finom volt: milánói makarónit kaptunk. És mivel péntek van, anya már jött is értem és hazahozott pihenni. Délután pedig lementünk a játszótérre, mert már ott volt a Mama a Botiékkal. Én mentem is le rögtön a focipályára és ott labdáztunk a Botival, amikor pedig meguntuk, akkor fent fogócskáztunk és bújócskáztunk a többikkel. Sajnos hamar hazavitték a Botiékat, de azért nem sírtam, ugyanis anyával elsétáltunk a centrumhoz, mivel minividámpark költözött a parkolóba. Ki is próbáltunk pár dolgot: felültem a kisvonatra, utána anyával a kukac-hullámvasútra és a dodzsemezés után épp a kacsa-pecázáshoz értünk amikor apa is megérkezett. Annyira sok kacsát pecáztam ki, hogy választhattam egy klassz, nagy rendőrautót! Sőt, mielőtt haza indultunk volna, még apát is rábeszéltem egy hullámvasutazásra :)  Hazafelé vettünk a pékségben vacsorára és reggelire finomságokat és itthon meg is ettem a pizzás csigát mert már kicsit éhes voltam. Nemsokára pedig kezdődött az egyperces műsor, ami után még interneteztem amíg anya fürdeni ment és amikor kijött én következtem. A mese ma is egy Toy Story rövidfilm volt, de még egy kis mesét anya mondott a könyvtári mesekönyvből az ágyamban.

Milán

Szólj hozzá!

2368.nap

Reggelire egész finom volt ma az oviban: bukta és kakaó. Utána játék, gyümölcsevés és juhhé! irány az udvar! Szép idő volt, úgyhogy jót játszottunk egészen ebédig. A délutáni pihi és uzsonna végeztével jött értem anya és a Noémivel kiegészült kis csapatunk máris indult a nagyjátszóra, ugyanis ott volt a Kati mama a Botiékkal. De sajnos túl sokat nem tudtam játszani, mert jött apa is a munkából és ötre oda kellett érnünk a Nevtamba a Vangi nénihez. Ma is szuper volt a Vangi nénivel játszani: előbb egy pecázósat játszottunk és képzeljétek, én nyertem 21 - 18-ra! Utána mentünk a tornaterembe, ahol megint csupa irtó klassz játékot játszhattam. Közben apáék vettek vacsorára finomságokat a közeli pékségben, úgyhogy itthon a játék után vacsorára, a pizzaszelet végeztével egy érdekes, nutellával töltött kifliszerűséget ettem. Az esti mese pedig fürdés után egy új ToyStory rövidfilm volt, amit apa talált ma a neten.

Milán

Szólj hozzá!

2367.nap

Reggel apa bevitt az oviba, így volt lehetőségem megmutatni neki milyen szép dolgokat csináltunk a termésekből és hurkapálcákból: én például egy szép pókot csináltam és csak a ragasztásnál segítettek az óvónénik, mert azt a ragasztópisztolyt csak felnőtt használhatja. Szerencsére ma sokkal jobb idő volt mint az utóbbi napokban, úgyhogy ki tudtunk menni az udvarra végre. Később, ebéd és pihi és uzsonna után a Noncsit és engem elvitt anya az egyik lehetséges jövőbeni sulimba, mert bemutató órára lehetett menni. Még a Márk is a mi "osztályunkba" került, de én a Noémi mellé ültem a padba. A tanítónéni nagyon aranyos volt és nagyon tetszett amiket csináltunk: volt ének és versmondás, csináltunk egy feladatlapot is és készítettünk papírból sünit, aminek a hátára lehetett almát vagy körtét is csinálni, csak nekem nem jutott már időm kiszínezni a körtét - node sebaj, majd otthon bepótolom. A suliból rögtön vitt is minket anya a Kati mamához, mert apa még nem ért haza. Egy kis játék után pedig lementünk sétálni a Dömével, amikor az utcán megtalált minket apa és hazahozott. Itthon még forma egyeztem természetesen, aztán anyával vacsoráztam és meséltünk apának a suliról, aztán már elég későre járt, úgyhogy mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2366.nap

Reggel apa a Krisztiékhez vitt és onnan ő már vitte is a suliba a Botit és a Zolit, én pedig ott maradtam náluk és vártam, hogy induljunk az usziba. A super kis úszáslecke után odajött az Ani is és vele indultunk vissza, ugyanis amíg a Kriszti Annát vitte oviba, addig engem pedig az Ani. Sajnos ma is esős volt az idő így az udvar elmaradt és bent kellett játszani a csoportban. Ebéd és pihi és uzsonna után jött anya és ma egyenesen hazajöttünk. Meglepetésünkre apa már hazaért Győrből és épp ebédelt. Ez azért is örömteli volt, mert vele meg tudtam csinálni az összes forma egyes versenyző névjegyét, mivel apa ezt (még) jobban tudja. Sorba is raktuk őket a szőnyegen és persze már ment is a verseny :)  Este pedig én is ettem apa pizzájából - mert hagyott nekem egy szép szeletet, majd mentem fürdeni és így még maradt idő a lefekvés előtt is egy kicsit játszani anyával.

Milán

Szólj hozzá!

2365.nap

Reggel apa vitt oviba és magamtól keltem egész korán, nem is kellett kelteni! Sajnos mire kimehettünk volna az udvarra, eleredt az eső :(  Így hát bent játszottunk a csoportban és Enikő néni érdekes meséket is mesélt nekünk ebédig. Pihizés után mentem hittanra és alig értem vissza, már jött is anya, hogy vigyen angolra. Jó mozgalmasnak hangzik, de én élvezem ezeket a különórákat. Mire hazaértünk, már apa is megérkezett és kicsit ő is játszott forma 1 -eset velem, de én is játszottam pár futamot a vacsoráig és még utána is az egyperces műsor alatt, de nyolc után már lassan be kellett fejeznem, mert mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása