Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2091.nap

Vasárnap van, úgyhogy szokás szerint egy kis délelőtti játék és tévézés után mentünk Újpestre a Mamához. Ma anya nem jött, mert óvodai papírokat kellett nagy mennyiségben írogatnia. No sebaj, az ebéd irtó fincsi volt (paradicsomleves!), és még játszottam a Mamával is utána: a mágneses betűkkel írtunk le szavakat. Aztán haza indultunk és anya átment a Kati mamához, segíteni neki, én pedig apával játszottam a vacsoráig. Vacsi után anyával is játszottunk estig, a fürdésig, de mivel anyáék szerint rondán viselkedtem a játék végén (na jó, egy kicsit hisztiztem... még akkor is amikor én nyertem...), ezért hamarabb el lettem küldve aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2090.nap

Délelőtt felvettük a Botit a Mamánál és vele mentünk síelni. Nagyon klassz volt a sízés és ma is lehetett a végén ugratózni is :)  Jól elfáradtunk, úgyhogy miután hazavittük a Botit, itthon a frissen sült husit és sajtot mind egy szálig be is vágtam, mert irtó éhes voltam már... Aztán pihizni kellett és délután wii-ztem amíg anya vásárolni ment, apa pedig takarított. Délután még játszottunk mindenfélével hármasban is, például a nagyhasú malackával, a verdákkal, a polippal.
Később pedig átjött a Zoli a Botival, úgyhogy ismét volt kivel rosszalkodnom ;)  Sajnos nem maradtak túl sokáig a Botiék, és vacsora után - fürdés előtt még anyával térkép atlaszt nézegettünk.

Milán

Szólj hozzá!

2089.nap

Reggel épp a Dömét sétáltatta a Mama, amikor apával elindultunk épp hozzá, úgyhogy apa ment dolgozni, én pedig a Mamával sétáltam tovább. Később az ebédért is elmentünk, aztán az usziba, ahol én nagyon jól éreztem magam (bár az elején a mama szerint túl jól is), aztán a Botival kiegészülve jöttünk vissza ebédelni a Mamához. Épp ettünk, amikor anya is odaért és engem hazahozott aludni. Mivel az úszás eléggé kifárasztott, ezért aludtam is legalább két órát és épp apa ért haza, amikor keltünk anyával. Uzsonna után játszottunk (kinyitottam például a sárga moondoh gyurmámat, amiből apával csináltunk egy egész jó sajtháromszöget), aztán vacsira apa melegített a nekem hozott fincsi pizzából és még fürdésig, sőt fürdés után is még kicsit játszhattam a verdákkal.

Milán

Szólj hozzá!

2088.nap

Ma is ki tudtunk menni az udvarra az oviban, mert nem esett szerencsére az eső, sőt, egész jó idő volt. Ebéd és uzsonna után jött anya és a Noémivel együtt felmentünk a Kati mamához. A Boti is ott volt és amíg a Tamásra vártunk, addig játszottunk négyen egy Activity-t. Én a Noncsival voltam és mi nyertünk :)
Angol után még egy kicsit maradtunk játszani, de amikor anya megunta  a sikongatva-rohangálás nevű játékunkat, akkor hazajöttünk.  Apa már itthon volt és meggyőzött róla, hogy tegyek egy próbát és egyek vacsorára melegszendvicset. Végülis jó ötletnek bizonyult, mert tényleg finom volt. Estig elkezdtem megnézni a Verdák 2-őt és rajzolgattam is, aztán fürdés után anya diafilmet vetített - ez volt a mai esti mese.

Milán

Szólj hozzá!

2087.nap

Reggel kicsit nehezen ébredtem, de mire beértünk apával az oviba, addigra azért már magamhoz tértem :) Délelőtt kimentünk az udvarra, de a hátsó, sáros területre nem volt szabad menni, úgyhogy elmentem az egyes csoporthoz a lányokat ijesztgetni :)) Az ebéd nagyon finom volt, ugyanis brokkoli leves volt.
Uzsonna után jött anya és hazajöttünk. Megnéztük a Hófehérkét rajzfilmen, aztán jött a Marika néni anyát megmasszírozni és a Kati mama is a Dömével, ő pedig hozott nekem levest vacsorára és egy aranyos nyuszis párnát, amit a Dédi küldött nekem.
Alighogy elment a Marika néni, jött apa, anya pedig ment zumbára. Apával verdásat játszottunk a vacsoráig. Este pedig a Szabolcs is felugrott, mert elromlott a laptopjuk és apa hamar megjavította. Közben anya engem elvitt fürdeni és utána már mentem is aludni, méghozzá a két új párnámmal...

Milán

Szólj hozzá!

2086.nap

Reggel a Kati mama keltett, ugyanis ő vitt oviba, mert  apa irtó korán ment vidékre és anya  is reggeles a héten. Sebaj, a Csilla tornájára már épp beértünk, úgyhogy tudtam menni. Még szerencse, ugyanis volt két verseny is, amit mi - fiúk nyertünk mindkét alkalommal. A délelőtt további részében a csoportban kellett játszani, mert havaseső esett és csupa latyak volt minden - így az udvar is :(
Ebéd és uzsonna után jött értem és a Noncsiért a Mama és mentünk hozzá angolozni. A Tamás meggyógyult már és a kapuban várt minket, aztán angol után még kicsit játszhattam a Noémivel, amíg anya megérkezett - és csak utána jöttünk haza. Szerencsére apa is nemsokára hazaért és kicsit játszottunk, aztán vacsora után még rajzolgattam és csináltam  feladatokat apának, aztán fürdés után már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2085.nap

Ma egész jó volt az oviban. Reggel apa vitt be, utána reggeli és játék volt, nomeg gyümölcsevés. Még délelőtt pedig nem az udvarra mentünk, hanem egy nagyot sétáltunk a Wekerlén. Megnéztük a fákat és a madárkákat. Klassz volt.  Az ebéd is egész fincsi volt, de persze ebéd után nem aludtam, csak pihiztem... Uzsonna után pedig jött értem anya és hazasétáltunk. Itthon megnéztünk egy hosszabb rajzfilmet, az Anasztáziát dévédéről, és már jött is apa. Anya elment zumbázni, én pedig egészen estig, a vacsoráig és fürdésig apával játszottam: a verdákkal, a laptopppal, a polippal és a kedvencemmel, a nagyhasú malackával.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása