Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1762.nap

Délelőtt apával játszottam: rajzoltunk, aztán a kisvonatot elpakoltuk, hogy legyen hely a gyümölcsöknek, ugyanis főleg azokkal játszottunk utána: mindenféle extra fagyikat csináltam apának belőlük :)
Ebédre elmentünk ma is Újpestre a Klári mamáékhoz, ahol klassz volt a leves: brokkolis. Na azt imádom! Ettem egy hatalmas tányérral, jó sok bogyóval :) Utána már csak egy kis hely maradt a pocakomban a rántott husinak, de egy kismackó csokis szelet még valahogy belefért... Aztán öltöztünk is nemsokára, mert mentünk a Julika nénit felköszönteni a névnapján. Útközben vettünk neki virágot (rózsaszínt, a javaslatomra). A Julika néninél pedig találtam egy hatalmas ezüst színű tornalabdát és azzal szórakoztattam magam, aztán indulutnk, csak még a Klári mamát persze hazavittük. Háromra értünk haza és én négyig az ágyamban kellett, hogy pihenjek, de utána folytattuk apával a délelőtti játékot és még időben szóltam, hogy majd wii-zni is szeretnék, csak előbb még lementünk sétálni a Mamával és a Dömével a környéken. Viszont  a wii-zés után már mennem is kellett fürdeni és aludni, mivel délután ma sem aludtam :(

Milán

Szólj hozzá!

1761.nap

Reggel elmentünk vásárolni, de most is hamar végeztünk, mert csak ide, a penibe mentünk. Délelőtt pedig apával játszottam, mert anya  főzőcskézett, ami nem is baj, mert hamar megéheztem, és korábban tudtunk ebédelni. Persze a délutáni alvás ma is elmaradt, pontosabban háromig pihiztem az ágyamban, de nagyon nem volt kedvem még ehhez se, mert a Kati mama is átjött és segített anyának aranygaluskát csinálni... én meg az ágyban szenvedjek? Na apa végül megengedte, hogy kijöjjek, én meg kihasználtam az alkalmat és amíg ők a sütéssel voltak lefoglalva, egy olyan adag nutellát kentem a gófrimra, hogy apa elájult amikor meglátta :) Aztán a Mama hamarosan hazament, én pedig ismét apát nyúztam (átépítettem a vonatpályát, rajzolgattunk, Wii-ztünk, ilyesmi) és estefelé átjöttek a Csilláék is, ami két okból is jó volt: egyrészt a Csilla sütött és hozott finom brownie-t, ami ideális volt vacsora után vanília fagyival, másrészt velük is tudtam este wii-zni. Sajnos kilenckor apa hajthatatlannak bizonyult és elvitt fürdeni, ami után ágyba lettem zavarva, pedig néha ilyenkor megengedik, hogy tovább is fent legyek...

Milán

Szólj hozzá!

1760.nap

Ma nincs ovi, mert értekezlet van - vagy mi, úgyhogy a Kati mamánál voltam délelőtt, a Noémivel együtt és ott játszottunk. Próbáltam a villamosos könyvet ajánlgatni, de a Noémit sajnos nem nagyon izgatta... Délelőtt egy jó nagyot sétáltunk is és az ebédért is elmentünk, aztán ebéd után szerencsére telefonált anya, hogy mindjárt végez, úgyhogy hazajöhettem aludni..... de persze nem aludtam, csak pihiztem háromig és uzsonna után anyával rajzolgattam. Amikor apa hazaért, akkor vele folytattam a rajzolást, aztán számokkal és a vonattal is játszottunk és a híradó alatt interneteztem. Vacsora után kicsit Wii-ztünk de fürdésnél már olyan fáradt voltam, hogy lefejeltem a mosdót fogmosásnál, úgyhogy mentem is inkább aludni, mert már kilenc úgyis elmúlt (imádom ugyanis megnézni a digitális órán a 21-et).

Milán

Szólj hozzá!

1759.nap

Mára teljesen elolvadt a hó, reggel inkább valami havaseső szerű szemerkélt. Aztán ez is elállt és ki tudtunk menni az udvarra, de akkor meg elkezdett apró pelyhekben havazni és mégis be kellett mennünk... Sebaj, a csoportban felfedeztem, hogy van kis favonat és a Ricsiék pont azzal játszottak, úgyhogy én is beszálltam a játékba. Ebéd után nem aludtam ma, de hamar jött anya a Noémivel és mentünk a Kati mamához, mert hamarosan kezdődött az angol óra. Ma beült az Annipanni is és ő is végig angolozott velünk :)
Mivel azonban így négyen eléggé fel voltunk pörögve, anya jobbnak látta, ha hazavisz inkább...
Apa már itthon volt és mivel anya sokáig elfoglalta a nagyszobát (mert tornázott), mi az én szobámban játszottunk, aztán a híradót a hálóban nézte apa - én meg rajzolgattam addig. Vacsora után a nagyszoba felszabadult és ott játszottunk tovább és mivel a fürdéskor hirtelen nagyon megéheztem, apa még csinált nekem egy nutellás gófrit, de aztán már mennem kellett aludni, mert elmúlt bőven kilenc...

Milán

Szólj hozzá!

1758.nap

Reggelre esett egy kis hó és a még szűz részeken klasszul látszódtak a lábnyomaim... Erről jutott eszembe délelőtt - amikor kimentünk az udvarra a csoporttal - hogy a padra, a vékony szép hóba az ujjammal számokat (mi mást???) írjak. Marianna néni nagyon meglepődött, hogy milyen érdekes mintában esett a hó, de közelről látta, hogy számok (1-től 85 ig fért ki!) és rögtön kitalálta, hogy vajon ki lehetett az "elkövető" :))
Ebéd után nem volt kedvem aludni, de így jobban is jártam, mivel anya hazahozott ha már így alakult. Itthon játszottunk, rajzoltam, aztán apa is hazaért és a híradó után vacsoráztunk és mentem fürdeni. Mivel még viszonylag korán volt, ezért lefekvésig még maradt idő Wii-zni és ma sikerült a kis repülővel eljutnom a szélforgókhoz és csak párszor zuhant le a gép :)

Milán

Szólj hozzá!

1757.nap

Reggel a Mamához vitt át apa és hamarosan a Krisztiék is odaértek, ugyanis ma a síelés előtt bementünk a Heim-Pálba, ahol az Annától vért vettek (hú, ordított is Annipanni, amit meg is tudok érteni, mert egyszer nekem is nagyon fájt ez!). Amíg vártunk, addig volt ott egy játszósarok, ott játszottunk. Szerencsére azért hamar végeztünk és mentünk síelni. Ma egész jól ment a síelés és a hóeke is egyre jobban megy. Síelés után a Mamához mentünk és játék és ebéd után mentünk aludni. Ma fáradt voltam, ezért jót aludtam és ébredés után nem sokkal már jött is a Tamás és kezdődött az angol óra. Az angol után már ott volt anya és lassan hazajöttünk. Apa már itthon volt és a híradó után főzött virslit vacsorára és kettőt be is vágtam, mert fincsi volt. Utána mentünk fürdeni, hogy lefekvésig még tudjunk kicsit Wii-zni is :)

Milán

Szólj hozzá!

1756.nap

Reggel apa vitt oviba, úgyhogy láthattam a "06"-ot is a digitális órán, ami klassz, csak ilyenkor még irtó álmos vagyok, ami nem olyan klassz...
Délelőtt sokat játszottunk és szerencsére az udvarra is ki tudtunk menni (kicsit össze is koszoltam a nagy játékban az overálomat...). Ebéd után pedig aludtunk egy keveset, aztán jött is értem anya és a Noémi. A Noncsit felvittük a Kati mamához, és mi pedig hazajöttünk játszani: gombokkal és a villamosos könyvvel és a rajzolóval. Közben apa is hazaért és bekapcsolta a Wii-t, ugyanis az a kedvencem, amikor a gép kiszámolja ki hány éves és hatalmas számmal kiírja. Én ma 17 éves voltam :)
Wii-ztünk is apával, ha már bekapcsoltuk, aztán a híradó alatt interneteztem és utána jól megvacsoráztam. Fürdésig még apával is villamosos könyvet nézegettünk és anya után mentem én is fürdeni, pancsolás után pedig aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása