Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2056.nap

Hát ma se sok érdekes történt... Sajnos ez a bárányhimlő egy unalmas betegség. Már hőemelkedésem sincs, csak a pöttyeim, amik viszketnek ugyan, de hősiesen tűröm :)
Délelőtt tévéztem, játszottam az autókkal és ismét tévéztem és így felváltva végülis eljött az ebédidő. Apa még korábban elment Újpestre a Mamáékhoz és az Erikáékhoz is egy hűsítő habért, ami náluk bevált, amikor a Natiék voltak nemrég ugyancsak bárányhimlősek. Az ebéd finom volt és én már éhes is, amikor apa hazaért, úgyhogy jól ettem, és aztán mentem pihenni, pedig álmos nem voltam cseppet se. Közben anya elment fogkrémet venni nekem, és amikor hazajött, én is felkeltem. Délután még sokat rajzolgattam, tévéztem, és anyával elkészítettünk három csudaszép mézeskalács fenyőfát - ajándéknak. De ez titok ám! Estére apa feldíszítette a konyhát is egy égősorral és fenyőgirlanddal, úgyhogy hangulatosan vacsoráztunk :)

Milán

Szólj hozzá!

2055.nap

Ma nem sok izgis történt... és sajnos a pöttyeim is elkezdtek viszketni, úgyhogy már naponta többször kérem apát, hogy hintőporozzuk be, mert utána azért elviselhető. Délelőtt főleg apával játszottam, mert anya vásárolni ment, aztán csinált tésztát és kicsit segítettem neki méricskélni, és akkor már hamarosan az ebéd is elkészült, ami után mennem kellett pihenni az ágyamba. Csak tudnám mit kell kipihennem? Na mindegy, háromig feküdtem, aztán jött a délutáni tévézés, játszás. Például anya megtalált két távirányítós autót és apával az előszobában kiteszteltük őket :)

Milán

Szólj hozzá!

2054.nap

Reggel korán keltem, pedig nem lett volna muszáj, mert úgyse kell oviba menni, mivel beteg vagyok... Délelőtt átjött a Mama is, mert anya ment fogorvoshoz, és addig ő vigyázott rám, aztán ő hozott nekünk ebédet is, mivel én nem mehetek utcára. Szerencsére anya feloldotta a napi időkorlátot és annyit tévézhettem, amennyit akartam :) Tulajdonképpen nem is olyan rossz ez a bárányhimlő, igaz, hogy van egy kis hőemelkedésem, de olyan őrülten még nem is viszketnek a pöttyök és nincs is olyan hű-de-sok rajtam, csak 50-60 körül.
Délután pihiztem, de nem aludtam, és uzsonna után előbb a Kriszti érkezett meg, aztán apa és anya meg a Kriszti elmentek vásárolni a teszkóba. Jó sokáig vásárolgattak, addig én apával játszottam, tévéztem, vacsoráztam. Lassan este lett és ma rutinosabb volt apa és a kádban hintőporozott be, így nem az egész fürdő lett csupa hintőpor (mint tegnap), hanem csak a kád, ami meg lezuhanyozható ugyebár :))

Milán

Szólj hozzá!

2053.nap

Hát ma délelőtt nem sok izgis történt. Mindenkinek megmutattam, hogy kiesett az első fogam, de ma még az udvarra se tudtunk kimenni, mert nagyon fújt a szél :(  De legalább az ebéd finom volt és pihenés után jött a Kati mama, az Anna és Noémi és mentünk angolra a Mamához. Na de most is olyan bolond szél fújt, hogy majdnem feldöntött minket a házak között!
Angol után már ott volt anya és apa, és épp uzsonnáztunk, amikor anya észrevett egy apró pöttyöt a nyakamon. Hamar kiderült, hogy mi lehet az, ugyanis sorra fedeztük fel a kisebb-nagyobb pöttyöket az egész testemen... Hamar megvolt a diagnózis: ez bizony bárányhimlő lesz! Nosza el is mentünk hamar az orvosi rendelőbe, ott is a külön kis terembe és hamarosan a doktor néni is megerősítette a feltételezést: bárányhimlős vagyok :( 
Itthon vacsora után mentem is zuhanyozni és addigra már 25-30 pötty volt rajtam, mait anya behintőporozott és mivel most már lázas is voltam, ezért lázcsillapítót is kaptam. Igaz, hogy elég álmos voltam, de még korán volt, úgyhogy apa még kicsit autózott velem, de aztán már győzött a fáradtság és mentem inkább korán aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2052.nap

Reggel apa korán ment dolgozni, mert vidékre kellett utaznia, úgyhogy csak köszöntem neki és picit még szunyókáltam, de a reggeli után anya vitt oviba. Csudaklassz volt ám a délelőtt: jött ugyanis a Mikulás az oviba is! Énekeltünk neki és ő pedig adott nekünk ajándékcsomagokat. Szuper!  De miután ő elment, még volt idő játszani és a gyümölcsevés után kimentünk az udvarra is futkározni. Ebéd, pihizés és uzsonna után épp a holnapi feladatokhoz készülődtünk, amikor jött értem apa és hazahozott. Itthon előbb kicsit minimaxot néztem, aztán apával autósat játszottunk a vacsoráig. Egyszercsak csengettek és egy bácsi csomagot hozott nekem! Szuper egy nap ez a mai! Képzeljétek, megint egy verdás csomag jött (hangos mesekönyv, munkafüzet, meg ilyenek). Aztán később apa csinált nekem finom szendvicset, de nem nagyon tudtam jólesően enni, mert zavart a mozgó fogam, úgyhogy apa rábeszélt, hogy engedjem meg végre anyának, hogy kihúzza a bűnöst. Így is lett: anya egy pillanat alatt kikapta a fogacskámat és nem is fájt, pedig picit vérzett is, de pár perc múlva már tudtam végre enni. Este pedig az új verdás könyv volt természetesen a mese :)

Milán

Szólj hozzá!

2051.nap

Hű, ma nagyon klassz napom volt!
Már reggel jól indult a nap, ugyanis nemcsak az adventiben volt egy kisautó, de a kikészített csizmámba is pakolt egy halom finomságot a Mikulás. Reggeli után ehettem is egy kis csokit :) Aztán anya kirakta a nagykinderemben talált pázzlét és lassacskán öltöztünk és átmentünk a Kati mamához, ugyanis ma nem kellett oviba mennem! Sőt! Jöttek a Krisztiék és velük, meg a Boti pár iskolatársávalegyütt elmentünk a Cirkuszba. Jujj de klassz volt! Egy majdnem három órás Mikulás-előadás volt (egy kicsit azért ez hosszú volt). A legjobban a bohócok és az állatos számok tetszettek, főleg az ügyes kutyusok. A szuperjó cirkusz után visszamentünk a Mamához és az angolig még sokat játszottunk. Angol után már ott volt anya és apa is, de még maradhattam kicsit, de amikor hazavitték a Noémit, akkor mi is indultunk. Ja, majd' el felejtettem, ide is jött ám a Mikulás és sok szuper ajándékot kaptunk! Itthon ki is próbáltuk a verdás társasjátékot (amikor én nyertem, az klassz volt). Estig tehát játszottunk, tévéztünk és vacsorára megettem amit ebédre kellett volna, csak a cirkuszban annyit nasiztunk, hogy nem voltunk éhesek... Nyolckor mentem fürdeni és aludni és este még hallgattunk pár téli éneket cédéről.

Milán

Szólj hozzá!

2050.nap

Hétfő :(  Na jó, azért nem vészes, hétkor magamtól keltem, apa csinált reggelit, aztán később anya vitt oviba. Képzeljétek, mozog az egyik fogam! Már tegnap elkezdett mozogni. Alul középen. Állítólag majd ki fog esni és nő a helyére "csontfog", amire még jobban kell vigyázni, mint ezekre a "tejfogakra".
Délelőtt volt báb előadás az oviban:
Még fél öt se volt és már jött apa, neki is megmutattam, hogy hol lesz mostantól a szekrényem és ha már épp a faliújság alatt "lakom" ezentúl, hát le is fotózta a múlt héten készített rajzomat, aztán hazajöttünk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása