Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2049.nap

Reggel én keltettem apáékat :)  Hétkor... Apa fel is kelt és csinált reggelit, utána a nagyszobában játszottunk és tévéztünk délelőtt, de ma is csináltam apának és anyának egy-egy adventi naptárat (speciális kiadásokat!). Ebédre - szokás szerint - mentünk a Klári mamáékhoz. A Peti hozott nekünk apró ajándékokat Egyiptomból, ugyanis a héten ott "nyaralt". Én egy aranyos, arabul éneklő tevét kaptam :) A finom ebéd után én ott maradtam a Mamával, mert anyáék elmentek vásárolni, de hamar visszaértek és nem is hazajöttünk utána, hanem a Kati mamához és ott is eljátszottuk ugyanezt: anyáék elmentek egy órára vásárolni. (Roppant titokzatos!). Mivel már hamarosan közelgett a sétáltatás ideje, azt már megvártuk és így hazakísért minket a Mama és a Döme. Itthon még rajzolgattam és autóztam estig, nomeg persze vacsoráztam is, de ma hamar elálmosodtam, úgyhogy apa nagy meglepetésére én magam kértem még nyolc óra előtt, hogy menjünk fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2048.nap

Ma is sport-nap volt: délelőtt mentünk síelni! Elmentünk az Annáért is és ma anya is velünk csúszkált. A kanyarodást nem felejtettem el, de persze a legjobb rész a játék a végén, amikor a Sanyi bácsi polipként próbál elkapni minket és nekünk ki kell kerülni :)
Jól kisíeltük magunkat, hazavittük Annát és itthon apa és anya hamar összeütött egy kis ebédet, aztán anya ment vásárolni, én pedig aludtam két órát, mert eléggé el voltam fáradva. Amikor felébredtem, rögtön mentünk is anyáért az Europarkba, aztán itthon játszottunk a délután hátralévő részében és elkezdtük díszítgetni a lakást (én is ragasztottam hópelyheket a konyhaablakra például). Ezzel el is ment a délután és az este...

Milán

Szólj hozzá!

2047.nap

Péntek van, tehát uszoda-nap! Reggel apa át is vitt a Kati mamához, aki épp nekiállt ebédet főzni, méghozzá paradicsomlevest! Juhhé! És gombócot! Dupla juhhé! Amíg a mama főzött, én addig gyurmáztam és a mama adott pár süteményes formát is, azokkal szuper formákat tudtam csinálni (egy filctollat kineveztem sodrófának). Még uszi előtt meg is ebédeltünk, méghozzá a Krisztiékkel, mert ma csak Anna jön velem usziba, ugyanis sajnos a Boti és a Noémi is beteg lett :(
Azért az úszás szuper volt (főleg a játék!), és a Péter bácsi nagyon csodálkozik rajtam, mert én a többiekkel ellentétben - csak háton szeretek úszni, hason csak pancsolok inkább állítólag.
Úszás után ma - kivételesen - nem aludtam, hanem csak pihiztem, aztán megérkezett anya és felkelhettem. Négykor pedig hazajöttünk és nemsokára apa is hazaért és játszott velem autókkal és társassal. De rajzolgattam is és a híradó alatt egyedül kellett játszani. Estig még trambulinoztam, laptopoztam és rajzolgattam.

Milán

Szólj hozzá!

2046.nap

Igaz, hogy ma anya vitt oviba, de már hétkor talpon voltam. Délelőtt befejeztük a család-rajzot, szerintem jó lett, majd ki is lesz téve a folyosóra. Még ebéd előtt kimentünk az udvarra is az egyeseket ijesztgetni :)  Az ebéd finom volt, és pihi meg uzsonna után az Ani jött értem és a Noémiért, mert a Mama Annával várt minket és hamarosan kezdődött az angol. Mivel ma nem volt Boti, átvettem a főnök pozíciót és hangoskodtam, ami a Tamásnak nem igen tetszett. Apa le is szidott ezért az óra után és emiatt nem is maradhattam ott játszani a lányokkal, hanem hazajöttünk. Pontosabban még előbb bementünk a kisteszkóba mosogatószerért, mert elfogyott. Itthon estig még rajzfilmet, néztem, rajzolgattam és pázzlét csináltam anyáéknak.

Milán

Szólj hozzá!

2045.nap

Délelőtt az oviban gyakoroltunk az előadásra (mi fiúk azt a versikét gyakoroljuk, ami az anya-mama-dédmama-ükmama stb apás megfelelője), és az udvarra is kimentünk utána futkározni. Ebéd, pihenés és uzsonna után jött anya és elsétáltunk az Anikó nénihez a fodrászüzletbe, mert levágta a hajamat. Volt ott egy édi kiskutya (a Tyson) aki játszott velem legalább amíg vártunk a sorunkra. Amikor hazaértünk, már jött apa is, anya pedig ment zumbára. Mi pedig apával megnéztük a Verdák 2 végét (az elejét a minap már megnéztük, csak hosszú film és csak két részletben tudom megnézni) és utána apa sütött egy sonkás-gombás és egy vajkrémmel töltött bagettet. Én azt hittem a gombás lesz a nyerő, de apáé finomabb volt. Sebaj, azért a gombás felét is megettem és így legalább maradt anyának is frissen sült vacsora amikor hazaért. Eddigre viszont már nyolc óra elmúlt, úgyhogy lassan mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2044.nap

Délelőtt folytattuk a feladatlapok megoldását és a színezést, aztán az udvarra is kimentünk rohangálni. Ebéd, pihi és uzsonna után jött értem anya és a Noncsival együtt mentünk a Mamához angolozni. Az óra után apa is odajött és együtt hazasétáltunk. Itthon feladatlapokat csináltam apának (útvesztőset és kihajtogatósat), és autóztam is. Vacsira megettem a maradék paradicsomlevest és anya hozott egy pizza szeletet, abból ettem. Estig még folytattam a rajzolgatást, aztán nyolc után mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2043.nap

Reggel apa keltett, mert a héten ő visz oviba, úgyhogy hamar bent voltam a csoportban és ma rajzolás volt a feladat, de persze az udvarra is kimentünk, mert egész szépen sütött a napocska (azért kicsit hűvös volt ennek ellenére).
Ebéd, pihizés és uzsonna után jött értem anya és a Noémivel elindultunk a Mamához, de ő már lent volt az utcán, mert együtt elmentünk egy boltba ruhákat nézni (uuuuuncsi...), és csak utána jöttünk haza anyával. Na jó, én is kaptam egy nadrágot, de a ruhabolt engem nem villanyoz fel különösebben. Hazafelé megálltunk a villamosmegállónál a giroszosnál és én kaptam egy finom hotdogot, sok mustárral és kecsöppel és képzeljétek, olyan ügyesen megettem, hogy nem cseppent egy csepp se a ruhámra.
Alighogy hazaértünk, már jött apa is és onnantól vele játszottam mert anya ment zumbázni. Mi pedig autóztunk, verdákat néztünk és feladatlapoztunk estig. Fürdés előtt még ettem vacsorára paradicsomlevest, mert az irtó fincsi. :)

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása