Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2007.nap

Hát ma ilyen itthon-játszós nap volt... Eleve hol esett az eső, hol nem, de folyton borult volt az idő, ezért ki se tudtunk mozdulni. Pedig úgy volt, hogy átmegyünk az Orsiékhoz, de telefonáltak, hogy az Orsi beteg... Na sebaj, itthon ma annyit játszottunk, hogy csak na! Autókkal, legóval, colorama-val, társassal. Felváltva apával és anyával... Délelőtt főleg apával, mert anya ebédet csinált (egész jó lett a sült husi és a bacon meg a krumpli). A délutáni szieszta után pedig még tévéztem is azért... Aztán hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal, mert kivételesen épp egész kellemes volt az idő és nem esett az eső... Aztán vacsoráztam és még egy kis játék után lassacskán mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2006.nap

2006 óta eltelt 2006 nap...
Ma sem unatkoztunk túl sokat:  reggel telefonált a Kati mama, hogy este beteg lett a Boti szegény, ezért kicsit borul a mai program... Siettünk hát a Krisztiékhez, mert Annát mi vittük síelni és persze a Boti nem tudott jönni. Tízre azért így is odaértünk a sípályára és ma nagyon szuper volt a síelés! Olyan jól megy már, hogy egyedül is le jöhettem! Már tudok lassan, egyenesen szépen lejönni. Ó és persze már a felvonózás is teljesen egyedül megy! Na így már egész élvezetes a síelés, és nagyon jó lesiklani.
Ebédre a Kati mamához mentünk és evés után jött a Kriszti Annáért, anya pedig a Mamával elment vásárolni, én pedig apával hazamentem sziesztázni. Aztán egy órával később telefonált anya, hogy bombariadó miatt mégse tudtak vásárolni, így együtt mentünk végül a teszkóba. Amikor hazaértünk, játszottunk, majd hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal ahogy szoktunk és még vacsora-fürdés-alvás előtt megnézhettem két Noddy epizódot dévédéről.

Milán

Szólj hozzá!

2005.nap

Klassz volt a mai napom!
Reggel apa a Kati mamához vitt át, ugyanis mentünk usziba. De előbb még elmentünk az ebédért és képzeljétek, én mentem be egyedül a konyhára! A Mama kint maradt a Dömével, én pedig hangosan köszöntem, megkerestem az Erzsike nénit, odaadtam a papírt és az ételhordót, megvártam amíg telepakolják és kivittem a Mamának. No és mi volt az ebéd? Hát brokkoli krémleves! Ettem is rögtön, még úszás előtt, hogy legyen energiám pancsolni! Ma is irtó klassz volt az úszás! Jól el is fáradtunk és amikor visszaértünk, még ettem ugyan egy kis levest, de aztán mentem is aludni és aludtam is két órát. Amikor pedig felébredtem, már ott volt anya és uzsonna után nem sokkal jöttünk haza. Apa már itthon volt és játszottunk társasjátékkal a vacsoráig, ami megint brokkoli leves volt, mivel azt imádom.

Milán

Szólj hozzá!

2004.nap

Ma kivételesen anya vitt oviba. Kicsit esett az eső reggel, de miután elállt, azért ki tudtunk menni az udvarra, csak vigyázni kellett, hogy ne legyünk lehetőleg csurom vizesek... Az ebéd egész jó volt, és már jött is értem anya, ugyanis ma a Mamánál aludhattam. Persze ez  ma is csak csendes pihenés volt és nem alvás, pláne amikor befutottak a többiek is, ugyanis hamarosan kezdődött az angol. Tamás kicsit késett, addig legalább játszhattunk, sőt még utána is, mert mindenkiért később jöttek. Mi még megvártuk, hogy a Mama levigye sétálni a Dömét és csak utána jöttünk haza, ugyanis megint esett az eső.
Apa már itthon volt és hozott nekem fehércsokis fánkot vacsorára, plusz irtó fincsi Müller pisztáciás tejitalt. A fürdésig pedig a legóból épített utcán játszottunk az autókkal.

Milán

Szólj hozzá!

2003.nap

Reggel szokás szerint apa bevitt az oviba. Ilyenkor még bőven reggelizés előtt beérünk és itthon is mindig reggelizek, de azért ha valami igazán finom reggeli van, akkor szoktam még enni vagy inni (ha kakaó van például). Szerencsére jó idő volt ma, csak picit hűvös, de azért ki tudtunk menni az udvarra. Ebéd után pihizés volt és uzsonna után jött értem anya és mivel nem volt kedvem a játszótérre menni, ezért hazajöttünk. Itthon kicsit rajzfilmet néztem, aztán elővettük az autókat és pont kezdődött a nagy verseny (ma színek szerinti!), amikor apa is hazaért és leváltotta anyát (ugyanis ő pedig ment zumbára). Vacsoráig mindenfélével játszottunk, a vacsi pedig háromszög-melegszendvics volt, aztán hazajött anya és ő is játszott velem a fürdésig, ami után mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2002.nap

Reggel, alighogy bevitt apa és vége volt a reggelinek, már kezdődött is a Csilla féle torna, ami után nem sokkal kimentünk az udvarra futkározni. Jó mozgalmas délelőtt, nem igaz? Ehhez képest a finom ebéd után (spenót volt, amit végülis szeretek) mégse aludtam, csak pihentem és vártam, hogy jöjjön értem anya. Így is lett, a Noémivel együtt jöttek és mentünk is a Mamához angolozni. A Botiék is jöttek és még tudtunk angol előtt és után is kicsit játszani szerencsére, aztán mindenkit hazavittek és mi is lassan indultunk haza, de még megvártuk a Mama esti sétáját és együtt jöttünk a házunkig.
Apa már itthon volt, úgyhogy ma hármasban is tudtunk társasozni (de mivel folyton sírtam, ha nem én nyertem, ezért előbb anya adta fel, aztán apa is a játékot... na így már végre mindig én nyertem!). Vacsorára megettem a tegnapi túrógombócunk maradékát és még kicsit tévézhettem, mert maradt még "médiaidőm", de nyolckor mentem már fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2001.nap

Jó napom volt ma!
Délelőtt elmentünk a csoporttal a Népligetbe kirándulni. Még mókusokat is láttunk! Csendben kellett persze lenni, hogy ne ijedjenek meg tőlünk, de nagyon aranyosak voltak. Ott is uzsonnáztunk és én a Norbival megosztottam az elemózsiát, pontosabban ő is adott az övéből és én is neki az enyémből (mindketten finom rágcsálnivalókat vittünk). Picit a játszótéren is voltunk, de délre visszajöttünk az oviba és ebéd után elhozott anya és itthon pihizhettem. Klassz! Délután tévéztem és kicsit interneteztem, aztán anya az ovis dolgait írogatta én pedig épp az autókkal játszottam amikor apa hazaért és ő is beállt autózni. Amikor meguntuk az autóversenyt, akkor pedig társasoztunk és én hat-kettőre elvertem apát a kresszes játékban :)  Aztán nagyon éhes kezdtem lenni, anya pedig elment zumbára, de sebaj, apával ketten megcsináltuk mi a tervezett túrógombócot: én méricskéltem, apa pedig csak a többit csinálta. Nagyon finom lett! Anya is meglepődött amikor hazaért és érezte a finom illatokat. Lassan azonban esteledett, én pedig mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása