Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

278.nap

Ma is voltunk a nagyinál. Kezdem megszokni az új autósülésemet, bár eleinte furi volt, hogy nem háttal ülök, de az előnyök nyilvánvalók, ugyanis így tök jól kilátok. Ebédre nagyon fincsi húsleves volt, jól bekajáltam, aztán kicsit aludtam, de valami őrült elkezdett fúrni, és felébresztett. Haza felé menet még felugrottunk a mamához, és elhoztuk haza a járókát. Otthon apa összerakta a járókát és én ki is próbáltam... Egész jól eljátszottam benne, sőt este kicsit alukáltam is...

Milán

Szólj hozzá!

277.nap

A képekből gondolom kitalálta mindenki, hogy ma bizony voltunk uszodában! Nagyon jót pancsoltam. Mondhatni beszarás milyen jót. Szó szerint... Szerencsére nem lett akkora baj, mert a gatya felfogta az "anyagot", csak amikor kijöttem a vízből és lehúzta anya a gatyót... hát nem örült annyira a látványnak... Na azért túléltük, viszont annyira kifárasztott a víz, hogy nem győzöm kialudni magam... Azért két alvás között is történtek érdekesek: például elmentünk egy nagy boltba, ahol sok-sok játék volt, és képzeljétek: anyáék vettek nekem egy csodaszép csodajó új ülést az autóba! Végre kilátok előre! Huhú!
Délután egy kicsit még a maminál is voltam amíg anyáék bevásároltak, úgyhogy ott is aludtam egy kicsit, aztán otthon az uzsonna után is :)
Persze amikor fenn voltam, akkor amennyit csak bírtam, annyit játszottam! Azt mondtam, hogy tegnap kaptam új játékot? Puha (és érdekes ízű) építőkockákat. Ha apa vagy anya épít belőlük valamit, akkor tök jól lerombolom, ami így csendes és nem fáj :)

Milán

Szólj hozzá!

276.nap - 9 hónapos vagyok!

Reggel tök sokáig aludtam, és nem is voltam túlzottan éhes (főleg tápszerre nem...), úgyhogy a reggeli elmaradt, és a tízóraival indítottam (alma fincsi kekszel tuningolva). Kaja után sétáltunk egyet: kis-közért, ebéd, mama ovija útvonalon. Amikor feljöttünk, még nem voltam éhes, úgyhogy levittük a Somát és elmentünk a mama elé. Na ekkor meg elaludtam a mama erkélyén, de aztán már tényleg éhes voltam, és egy jót ebédeltem. A délután sok-sok játszással telt (és egy kis alvással). Ébredés után ettem egy kis zöldséges vegyes mindenfélét, és utána hazajöttünk. Sajnos apa még mindíg nem volt otthon, mert vidékre kellett mennie. Egy kicsit később azért apa is hazaért, és tudott velem foglalkozni egész fürdésig. Este pedig végre nem az az unalmas sima tápszer volt lefekvés előtt, hanem fincsi banános verzió!

Milán

Szólj hozzá!

275.nap

Tízórai után sétáltunk a Rolandékkal, de csak keveset, mert ma naggggyon hideg lett! Fújt a szél is, kipirult az arcocskám egy perc alatt... Délre felmentünk a mamához, és bár ott volt a Boti is, de nem játszothattunk együtt, mert a Boti sajnos beteg lett. Azért anyával játszottam egy jót (főleg a Boti játékaival, mert azok sokkal komolyabbak: dínók, fakockák ilyenek). Ebédre paradicsomos buri volt hallal, ez nem rossz, a paradicsomot szeretem. A Dédi is feljött délután, aztán aludtunk a Botival együtt, de külön szobában. Estefelé jött értem apa, és mire hazasétáltunk, én el is aludtam. Mondjuk nem aludtam sokat, mert mikor anya hazaért, felkeltem, de nagyon nyűgös voltam már, vagyis inkább éhes-álmos. Úgyhogy fürdés, vacsi gyorsított eljárásban volt és már mentem is alukálni.

Milán

Szólj hozzá!

274.nap

Reggel apa adott reggelit, de nem maradhatott velem játszani, mert mennie kellett dolgozni. Kicsit sírtam is emiatt, és kicsit vissza is aludtam... Tízórai után felkerekedtünk és egy jó nagyot sétáltunk a wekerlén egy házba, ahol már ott volt pár velem hasonló korú fiú. Én mindenhol körülnéztem (ahova engedtek legalábbis...). No itt nagyon jót játszottunk! Mikor hazajöttünk, aludtam egy jót, mert a játéktól elfáradtam. Ebéd után a mamával is sétáltunk, és utána felmentünk hozzá és ott is játszottam anyával, és megint aludtam egy nagyot, aztán hazamentünk. Otthon anyával tornáztunk a Lara babás tornára. A masszázs előtt még jól lepisiltem anyát :) Valahogy ő ezt nem vette poénra. Nem értem miért...

Milán

Szólj hozzá!

273.nap

Jön a fogacskám elöl fent. Nyűgös vagyok miatta. Kicsit fáj is néha :(
Reggel nem is tudtam reggelizni miatta, úgyhogy a reggeli elmaradt, ugrottunk a tízóraira, mert kanállal tudok enni, csak a cumisüveg nyomja az ínyemet és az fáj...
A délelőtt ettől eltekintve nem volt rossz: játszottunk, könyveket nézegettünk, zenét hallgattunk anyával és kicsit aludtam is. Ebéd után sétáltunk és felmentünk a mamához. A Boti szerencsére ma is ott volt, és tudtunk együtt játszani és együtt mentünk aludni is. A Dédi is átjött, és alvás után a Zoli is, ő elvitte haza a Botit, aztán pár percel később apa is megjött, ő pedig engem vitt haza.
Estig apa szórakoztatott: játszottunk egy csomót (természetesen a hintázás sem maradt el!)

Milán

Szólj hozzá!

272.nap

Délelőtt sokat voltam anyával és rengeteget játszottunk... Délben átmentünk a mamához és délután ott is maradtunk. A Boti is ott volt, és bár majdnem felváltva aludtunk, azért játszottunk is együtt egy kicsit. Egy új mutatványt gyakorlok: nagyon bátran elengedem a bútort amibe kapaszkodok, miközben két lábon egyensúlyozok! Később hazamentünk és már apa is otthon volt, úgyhogy vele folytattam a játékdélutánt. apának is megmutattam milyen bátran meg tudok állni pár pillanatig kapaszkodás nélkül :) Pár percre a Csilla és a Csaba is felugrottak, de a Csilla náthás, úgyhogy sajnos most nem tudtam vele játszani :( Azért egy kis hintázással meg lehetett vígasztalni, és ebben a sok játszásban annyira elfáradtam, hogy vacsi után beájultam az ágyacskámba.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása