Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

215.nap - 7 hónapos vagyok!

Ma is voltunk a nagyinál és a ebédre megint a nagyi főztje volt. Mmmmm nyami nyami ! Ebéd után a nagyi mindenkinek csinált valamit a lábával (neki ez a munkája - bár fogalmam sincs ez mit jelent). Azt hiszem én úsztam meg a leggyorsabban: apának pár fényes izével (amihez nem engedtek közel, így nem láttam pontosan) piszkálta az egyik lábujját, aztán anyának nyomkodta meg a lábait, az enyémet csak megnézte és azt mondta, hogy minden oké. Megnyugodtam... Azok a csillogó vackok nem tűntek túl barátságosnak...
Délután felmentünk még a nagyihoz, mert névnapja volt. Ott volt a Boti, a Kriszti és a Zoli is, de nem maradtunk sokáig, viszont este sétáltunk egy jót a levegőn a nagyi és a Soma társaságában.
Este megmért anya: 72 centi és 7420 gramm vagyok.

Milán

Szólj hozzá!

214.nap

Ma nem csak otthon voltunk, kicsit mászkáltunk erre-arra. Tök jó! Kezdődött délelőtt egy Kika látogatással a nagyival négyesben, ahol nemrég voltam már, de most nem ültem abba a tök jó kis babakocsiba, mert elaludtam útközben, úgyhogy ezt ma lebuktam. Sebaj, anya és apa cipelt ölben, amikor felébredtem. Azért az se rossz. Beleültünk mindenféle vicces székekbe: az egyik masszírozott, a másik hintázott, meg ilyenek.
Ebéd után aludtam egy nagyot, és utána elmentünk a Botiékhoz, ahol jót játszottam a Boti játékaival, bár némelyikért meg kellett kűzdenem...
Este a vacsi után segítettem még apának a blog-írásban. A következőket én magam írtam be (mert apa nem értette tisztán, hogy mit mondok)
fff       a        Fy              Í V V VTGBV
(az a nagy gomb középen alul például nagyon tetszik!)

Milán

Szólj hozzá!

213.nap

Reggel ébredés után nem sokkal átjött a Kriszti és ő vigyázott rám amíg anya leszaladt az ebédért. Jót játszottunk! Ebéd után aludtam egy kicsit, utána játszottunk anyával és uzsonnáztam. Apropó ebéd: ma egy újdonság volt terítéken: brokkolis pulyka. Szeretem a pulykahusit, és ez a brokkoli nevű izé is finom vele, szóval fincsi volt... Uzsi után sétáltunk egy jót, elmentünk a nagyi elé, és együtt felmentünk a nagyihoz. Jól megijesztett anya egy csillagszóró nevű félelmetesnek látszó tárggyal! Amúgy próbálom elkapni a Somát, hogy kicsit megcibáljam, mert annak biztos örülne, de egyenlőre ő a gyorsabb...

Milán

Szólj hozzá!

212.nap

Reggel volt itt a Csilla, és miután elment, néztem, ahogy anya a virágokat kertészkedi. Délután pedig aludtam egy jót és amikor felkeltem, indultunk egy új áruházba a Csillával és a Balázzsal - a Csilla öcssével. Nagyon érdekes volt az áruház - pedig tudjátok, hogy mennyire nem lelkesedem a vásárlásért - de itt képzeljétek, beleülhettem egy "sport babakocsinak" nevezett babakocsiba, ami nagyon tetszik nekem, ugyanis sokkal jobban lehet belőle nézelődni és itt nagyon sok csillogó-villogó dolog volt ám!

Milán

Szólj hozzá!

211.nap

Tízóraira megint újdonság volt: alma-málnával a neve és fincsi dolog. Délben átmentünk a nagyihoz, ahova átjöttek a Krisztiék is (aki jól megdögönyözött...) és egy jót játszottam a Botival, aztán koradélután egy csomót aludtam (mert anya megint angolon volt, és unatkoztam, úgyhogy inkább aludtam). Egy új játékot is felfedeztem: egy bohócfej és ha jól rázom, akkor nevet. Rázom is ahogy a csövön kifér! Tök vicces!

Milán

Szólj hozzá!

210.nap

Dél körül itt volt a doktor néni és megvizsgált. Egy kicsit még beteg vagyok, azt mondta, de ez már nem vészes. Közben feljöttek a Krisztiék és a dédi is itt volt. A Boti azt igérte, hogy megtanít kúszni-mászni, de végül inkább fel-alá rohangált, amivel nem sokra mentem. Marad a gyakorlás, és már egész gyorsan haladok ezzel a vetődős módszerrel (olyannyira, hogy elkaptam apa fényképezőjének a finom szijját is amikor engem fotózott épp).
Este apával játszottunk sokat, amíg anya angolon volt. Az akvárium nagyon szuper, és az őrült vicces ahogy apa a béka brekegést utánozta (bár a mi békánk szerintem még soha nem csinált ilyet...) Aztán lementünk apával sétálni, és anya elé. Kicsit nem szeretem ezt a mostani időjárást: hüvi van és köd és sötét. 

Milán

Szólj hozzá!

209.nap

A tízórai után ma nagyon jót aludtam. Utána pedig átmentünk a nagyihoz és sokáig ott is voltunk. Kezdem érteni, hogy anyáék annak örülnek, hogy ha azt mondják "lámpa" akkor a lámpára nézek. (Mintha ez nem lenne egyértelmű...) Hát had örüljenek, játszok velük ilyet...
No és képzeljétek, este otthon megint kaptam egy tök jó játékot a Botitól: valami bébikompnak vagy minek hívják és már a Natiéknál játszottam egy ilyennel. Nagyon klassz! Tudok benne sétálni! Wow!

Milán 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása