Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

166.nap

Délelőtt megint egy új helyre vittek anyáék (állandóan mászkálunk!). Nagy zöld terület volt és sok gyerek futkározott föl, s alá, és nénik meg bácsik hangosan drukkoltak nekik és tapsoltak. A Csilla néni is ott volt, ő is sokat drukkolt és tapsolt... Én viszont álmos és éhes lettem, úgyhogy tűztünk a nagyihoz, ahol ismét sikerült rengeteg mindent összekenni a paradicsom nevű vicces étellel :)
Délután még elmentünk anyának cipőpek venni, de szerencsére nem tartott vészesen sokáig és utána a nagyinál evés után tudtam egy kicsit aludni is. Este a szokásos program volt: nyűglődés nyolcig, aztán masszázs, fürdés, vacsi, büfizés, közben blog-írás, majd a jól megérdemelt alvás!
Milán

Szólj hozzá!

165.nap

Ma is voltunk uszodában! Most csak apát engedték be velem, így anya a partról drukkolt nekünk. Egyre jobban megy ez az úszás dolog... a lábtempóm szerintem egész jó már és a fröcskölés is igen profin megy már! A kedvencem amikor S alakban úszunk át egyik partról a másikra és amikor apa feldobál és a vízbe placcsanok.
Délután voltunk vásárolni a nagyival négyesben. Először egy bútroboltba mentünk, az nagyon tetszett, utána közértben, az már kevésbé, de szerencsére mire ráunktam, már mentünk is haza és kaptam finom kaját. Apropó kaja: ma délben megint újdonság volt! Paradicsomnak hívják, piros színű és nem mondanám a legfinomabbnak, de meg lehet enni. Viszont nagyon klasszul (látványosan) lehet vele mindent összekenni (anya pólóját péel...)!
Milán

Szólj hozzá!

164.nap

Reggel a Boti ébresztett, ugyanis feljöttek értünk, mert együtt mentünk az Állatkerti játszóházba. Eleinte ugyan nem éreztem ott jól magam, mindíg ölben akartam inkább lenni, de aztán láttam, hogy a Boti milyen jókat játszik, és már én is jobban megbarátkoztam a hellyel...
Délután kevésszer aludtam keveset, és megmutattam a Krisztinek és a Nagyinak is, hogy milyen profin tudok már hátról-hasra átfordulni. Este pedig olyan sebességre tettem szert már, hogy hipp-hopp odagurultam anya virágaihoz és egy jó nagy levelet le is téptem de sajnos apa gyorsabb volt és a számba már nem sikerült raknom, így most az ízének a leírásával -egyenlőre- adósotok maradok...
Milán

Szólj hozzá!

163.nap

Na ma nem aludtam annyit mint a napoban, az biztos... Igaz, hogy délután a nagyinál az erkélyen szundítottam egy keveset, ennyi. Ennek megfelelően este enyhén szólva nyűgös voltam. Annyira, hogy miközben kűzdöttem egy játék eléréséért, sikerült hátról hasra átfordulni! Utána még fürdés előtt bevágtam egy fél üveg répa-alma kombót, de még így is nyűgösködtem egy jó darabig...
Milán

Szólj hozzá!

162.nap

Reggel együtt tornáztunk anyával 20 percet! No nem mintha annyira elfáradtam volna, de délelőtt ma is jó sokat aludtam. A déli kutyasétáltatós séta után megint kaptam répát almával. Utána egy nagyot sétáltunk a nagyival együtt (a vége felé már igen-igen untam...)
Délután a nagyinál játszottunk a Diával, és ismét sétáltunk a Somival kiegészülve (ez egy ilyen sétálós nap volt...).
Milán

Szólj hozzá!

161.nap

Ma egy csomót aludtam délelőtt, és késő délután is. A kettő között pedig voltunk a játszótéren anyával, és megkóstoltam egy újdonságot is: répát almával. Annyira nem ízlett mint a banán, de mivel már elég éhes voltam, hát ettem pár kanállal ebéd előtt.
Este meglepi várt a szobácskámban: anya új díszítést rakott fel mindenhova! Mindenfelé tök-házikók vannak, és állatok a kedvenc dalaimból, mondókáimból (mint péel Sün Balázs, Mókuska, és egy egész nagy kép tele mindenféle háziállattal!) Nagyon érdekes!
Milán

Szólj hozzá!

160.nap

Ismét egy dolgos munkanap! De nem nekem ... ;) Reggel sajnos apának mennie kellett dolgozni, pedig nagyon szerettem volna ha tovább tud játszani velem a reggeli után :(
Napközben sokat mászkáltunk anyával ide-oda, és volt egy nagyon vicces is: amíg anya bement egy boltba és a dédi vigyázott rám, a Soma orrába ment valami és elkezdett tüsszögni és prüszkölni és rázta a fejét jobbra-balra. Ez irtó vicces volt! Jót kacagtam rajta!
Ma este visszafogottabb voltam a masszázsnál, mert úgy láttam a tegnapi show nem nyert osztatlan tetszést...
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása