Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

159.nap

Ma jött ki rajtam a tegnapi "úszó edzés", mert sokat aludtam, sokat ettem, és az esti masszírozás során is olyannyira ellazultam, hogy kaki-pisi minden kijött belőlem... Valahogy apa mosolya nem volt olyan őszinte amíg a kakibogyókat szedegette a lepedőről ;)
Este kivételesen nem a nagyival és a Somával, hanem a Csilla+Csaba+Lili kutyusékkal sétáltunk.
Milán

Szólj hozzá!

158.nap

Képzeljétek, ma voltunk egy nagyon érdekes helyen! Uszodának hívják, de tulajdonképpen egy hatalmas kád, tele langyos vizecskével, és őrülten jót lehet benne pancsolni! Anya és apa most nem kint voltak a kád mellett, hanem így befértek ők is és még sok másik baba és gyerek és a szüleik is. Nagyon élveztem, csak nagyon el is fárasztott a sok úszás. A folyamatos lábtempózás kimerítő tud ám lenni! Többször is "átúsztuk" keresztbe a medencét, hol anyával, hol apával.
Délben anya egy újdonságot adott: alma krumplival. Tulajdonképpen olyan éhes voltam, hogy a reszelt vasszeget is megettem volna, de ez még ízlett is... Délután pedig - mivel még mindig nagyon éhes voltam az úszás után - apa egy egész üveg alma-banánt "belém lapátolt". Utána úgy aludtam mint a bunda!
Milán

Szólj hozzá!

157.nap

Délelőtt megmért a védő néni: most épp 6300 gramm vagyok, szóval nem híztam túl sokat (pedig nem csinálom a norbi-ápdétet...), de sebaj, inkább sportos maradok, és sok gyümölcsöt eszek továbbra is. A banánt például már kézben tartom és úgy majszolom!
A védő néniktől a játszótérre mentünk, mert már ott voltak a Botiék. Amikor onnan felmentünk a nagyihoz, ismét összejött egy kisebb bölcsis csoportnyi gyerek :)
Este nyűgösködtem ugyan a séta után, de csak a masszázsig, onnan már sínen volt minden...
Milán

Szólj hozzá!

156.nap

Ma délelőtt voltunk babamasszázson, és most a hasikám volt a soros (eddig a lábacskám volt). Annyira ellazultam, hogy kétszer is bepisiltem...
Mire ezek után átértünk a nagyihoz, már ott volt a Kriszti és a Boti, sőt kicsit később feljöttek a Benjiék is és befutott a Timi és a kis Noémi is. Jó kis gyerek-kavalkád kerekedett hirtelen!
Este a szokásos séta alatt be is dobtam a szunyát, mert már sajnos hamar sötétedik...
Milán

Szólj hozzá!

155.nap

Ma reggel bementünk anyával, a Krisztivel és a Botival három új doktor nénihez, egy gyerekkórházba, akik megszuriztak (már megint, ráadásul a fejecskémet...!) és megvizsgálták a lábacskámat, ugyanis pár véraláfutás jelent meg a jobb lábamon és a doktornénim megnézette inkább. De szerencsére semmi komoly, valószínűleg csak a masszázs miatt lehetett. Anya óvatosabb is volt ma este, de azért így is irtó jól esett egy kis fincsi masszázs fürdés előtt!
Egy új játékot talált ki anya, amit esténként játszunk: mindenféle érdekes új anyagot ad, amit jól megfogdoshatok és ha gyorsabb vagyok mint anya vagy apa, akkor a számba is vehetek... Tegnap papír, toll és selyem volt, ma szereztem papírt (elvettem amikor anya nem figyelt egy pillanatra), mert az nagyon tetszett tegnap, és kaptam még fogdosni alufóliát és szivacsot. Tök jó!
Milán

Szólj hozzá!

154.nap - 5 hónapos vagyok!

Ma a doktor néni volt nálunk. Megvizsgált és azt mondta, hogy mehetünk úszni szombaton. Nem tudom mi az az úszni, de állítólag ott is csak pancsolni kell, mint itthon a kádban, az pedig már nagyon jól megy... Napközben a nagyinál egy nagyot aludtam az erkélyen, este pedig birkóztam egy nagyot Mihállyal - vagyis Misi babával, akit a vásárban választottam magamnak. Mivel ma vagyok 5 hónapos, meg is mért apa: 67 centi vagyok. Na jó éjszakát, én már vacsiztam, és nagyon elálmosodtam...
Milán

Szólj hozzá!

153.nap

Ezután az igencsak mozgalmas hétvége után egy meglehetősen szokványos hétköznap jött. Igazándiból semmi különös nem történt, maximum annyi, hogy ma apa -próbált- megmasszírozni este, de mivel anya épp hajat mosott és nem mutogatta el, hogy hogyan is kell, ezért nem sokáig "kínoztuk egymást", hanem inkább elvitt fürdeni apa, ahoz legalább ért :)
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása