Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

152.nap

Délelőtt a nagyihoz menet beugrottunk a teszkóba vásárolni, de mivel ez számomra elég uncsi, így inkább aludtam egy jót... A nagyinál viszont nem volt kedvem aludni, inkább kiharcoltam, hogy mindíg "kézben legyek"... A nagyikra könnyű hatni, elég egy kis sírás, pár könycsepp és máris ugranak :))
Délután szerencsére nem a szokásos altatós sztori volt, hanem átmentünk a Kriszti-Boti-Zoliékhoz. Anya megkínált a tegnap megkezdett szilvával, ami annyira népszerű lett, hogy a Boti is elkezdett egy üveggel - amit végül én fejeztem be, mert ezek szerint én voltam most az éhesebb :) Amúgy nagyon jókat játszottunk (például együtt ugráltam a Botival a trambulinján) és megnéztem az ő akváriumjukat is jó alaposan.
Milán

Szólj hozzá!

151.nap

Hú, ma aztán mozgalmas napunk volt! Délelőtt elmentünk a Mihály Napi Búcsúba, ami klassz dolog, egyrészt nézelődtem sokat, mert apa vitt a kenguruban, másrész kaptam vásárfiát is: én választhattam egy babát, amit rögtön meg is kóstoltam (csak később derült ki, hogy a fejében is zörög valami, amitől viszont mindíg megijedek). Nem csoda, hogy elfáradtam, plusz ebédre egy újdonságot kaptam: szilvát, ígyhát délután aludtam egy jóóóó nagyot. Alighogy felkeltem és uzsonnáztam, már mentünk is egy buliba, ahol apa munkatársai és a családjaik voltak. Volt ott sok-sok néni és bácsi és gyerek (és két nagy kutyus!). Egészen estig ott maradtunk, és nagyon élveztem, hogy "kézről-kézre" jártam, néztem hogy hogy készül a kaja a nagyoknak (ez a tűz dolog például igen érdekes, csak apa nem vitt közel, hogy megfoghassam), aztán néztem, hogy a gyerekek hogyan játszanak és még hintáztunk is anyával. Estére viszont nagyon elfáradtam, úgyhogy siettünk is haza, mert nem akartam lemaradni a masszázsról, de szerencsére ma is kaptam fincsi masszírozást :)
Milán

Szólj hozzá!

150.nap

150! Szép kerek szám! És nagy hírem van: kezd kibújni az első fogacskám! Alul elöl egy kis hegyes fogacska miatt rágok mindent amit csak kézbe kaparintok...
Ja, és reggel voltunk méredzkedni a védő néninél: most 16 dekát szedtem fel egy hét alatt. Hazafelé az oviba is beugrottunk, ahol azonnal "el is raboltak" anyától és kézről kézre jártam. Bírom az ilyesmit!
Napközben szokás szerint a nagyinál voltunk, este jó nagyot sétáltunk anyával és ma is volt masszázs fürdés előtt. Remélem ebből rendszert csinálunk, mert igazán jól esik!
Milán

Szólj hozzá!

149.nap

Képzeljétek, ma voltunk masszázs tanfolyamon anyával a védőnéniéknél! Voltak ott más babák is az anyukájukkal. Önkéntes alapon vállaltam a "baba akit masszíroznak" szerepet és anyára bíztam a "masszőr" szerepét :)
Hűűű de jó volt (annyira hogy be is pisiltem)... És este még gyakorlásképp kaptam egy kis repetát is fürdés előtt!
Milán

Szólj hozzá!

148.nap

Déltájban elmentünk a nagyi elé a dédivel és a Somával, utána a nagyinál voltunk. A délutáni alvásom után lementünk a nagyiék házában lakó Rolandékhoz, és képzeljétek, neki is van egy repülőgép a szobája plafonjáról lelógatva (én imádom nézni az enyémet,főleg ha apa megpörgeti a propellerét!) Húúú! Nagyon tetszett a Roland repcsije is ám!
Milán

Szólj hozzá!

147.nap

Este feljött a Csilla néni és Lili kutyus. Épp jókor, mert már nagyon unatkoztam illetve kezdtem az esti nyűgösködést, de így legalább elterelték a figyelmemet. Lili kutyus a Csilla néni ölében, és apa ölében és így szemeztünk egymással. Ő szívesen képen nyalt volna én meg jól megmarkolásztam volna a bundáját, de sajnos ezt sem a Csilla sem apa nem engedte meg nekünk...
Még egy kicsit taknyos vagyok, de éjjel már nem kell kiporszívózni az orromat, jókat alszom reggelig, és reggeli után is szoktam még 2-3 órát szundítani.
Milán

Szólj hozzá!

146.nap

Ma déltől estig együtt voltunk a Botival a nagyinál "váltott személyzettel": anya, a nagyi felváltva volt velünk, de délután a dédi és az Ani is átjöttek, sőt apa is odajött estefelé. Napközben sok mindent próbálok ellesni a Botitól, például ma néztem, ahogy anyával fociztak és én üldögéltem a kisszékemben (én voltam a bíró). Ma is kaptam sok-sok fincsi gyümölcsöt (és telekakiltam sok-sok pelust...)
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása