Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

131.nap

Ma újpesten a nagyinál ismét új rokonaimmal ismerkedhettem meg: Gabival és Zsoltival (Gabi apa unokatestvére). Nagyon aranyosak voltak, egyrészt mert agyon dícsértek és dédelgettek, másrész klassz játékot is kaptam tőlük: egy zenélő-világító autót.
Mivel reggel sokáig aludtam így az egész nap kicsit eltolódott, szóval este is később mentünk sétálni, egész ránk esteledett...
Milán

Szólj hozzá!

130.nap

Délelőtt elmentünk várárolni az auchanba, de olyan álmos voltam, hogy inkább aludtam egy jót. Ebéd előtt kaptam ma is egy kis almalét, ami nagyon fincsi dolog, jókat cuppogokog tőle. Vicces. Ma egyébbiránt minden evés után járt bonus tápszer is. Nem bántam, mert így igazán jól laktam! Estefelé sétáltunk is, lejött a Csilla néni is, azután át is jöttek hozzánk a Csaba bácsival együtt és megnéztünk pár dalocskát az egyszervolt.hu-n.
Milán

Szólj hozzá!

129.nap

Na ma sok érdekeset tanulhattam a Botitól és Benedektől: például hogyan kell minél több játékot kiönteni a szoba közepére, hogyan kell egy labdával úgy megijeszteni Soma kutyát, hogy ijedtében kiborítsa a vizét és a kajáját, nomeg azt is, hogy mindent jó sokszor kell megkérdezni a nagyitól, mert egy idő után már mást válaszol ám! Mondjuk annak, hogy minket, a három fiút egy időre a nagyira bíztak, egy hátránya volt, hogy addig nem tudtam aludni egy percet se, viszont egyértelműen én voltam a legjobb gyerek... :)
Milán

Szólj hozzá!

128.nap

Ma ismét átmentünk a nagyihoz napközben, mert anya már jobban érezte magát. Én ezt egy újfajta tornamutatvány gyakorlásával ünnepeltem meg: a hátról - hasra átfordulást kezdtem el gyakorolni, több-kevesebb sikerrel. Félig már megy, oldalra tudok már fordulni, szóval nem tökéletes, de majd tovább gyakorlok!
Milán

Szólj hozzá!

127.nap

Sajnos apa ma már nem volt itthon, és anya még beteg kicsit, de azért nem volt unalmas a napom:
Volt nagy jövés-menés: átjött a Nagyi és játszottunk kicsit, azután itt volt a Dédi is és a védő néni is megnézett. Utána átjött a Kriszti is, majd nagy hirtelen mindenki elment és itt maradtunk anyával kettesben. De nem sokáig, mert a doktor néni is jött és megvizsgált és azt mondta, hogy én már meggyógyultam, de azért még nem ad szurit, csak később (huhh!) ha már még jobban leszünk. Viszont megkóstolhatom az "őszibarack" nevű nagyon érdekes ízű dolgot. Ettem pár kanállal és nagyon ízlett! Azóta is cuppogok... Estefelé apa is hazajött és szórakoztatott a fürdésig.
Milán

Szólj hozzá!

126.nap

Ma is itthon voltunk hármasban, de legalább apa sokat játszott velem, mert ő már nem köhög annyira, viszont anya továbbra is fáradtnak látszik és melegebb a tejecske a megszokottnál. Délután a nagyi vitt le sétálni, sokat nézelődtem (a fák nagyon szépek!) és kicsit aludtam is. Később apa mutatott a számítógépen egy érdekeset: kisgyerekek énekeltek meg beszéltek és közben érdekes képeket látni. Nagyon tetszett!
Milán

Szólj hozzá!

125.nap

Nem győzöm ápolni a szüleimet... Volt náluk a doktor néni, megvizsgálta őket és úgy hallottam, egy-két napig még az ápolásomra szorulnak... Ma is voltam azért sétálni :a Kriszti levitt és a Nagyi és a Boti már lent vártak. Később a gyógyszertárig anyáékkal is elszaladtunk, de az csak pár perc volt. Amúgy többnyire aludtam, vagy apával játszottam. Ha lassan is, de ez a nap is eltelt...
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása