Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

103.nap

Délelőtt - útban a Nagyihoz bementünk egy teszkóba vásárolni. Egy darabig bírtam, de rájöttem, hogy a vásárlás nagyon unalmas dolog számomra, és ezt hangosan közöltem is a jelenlévőknek...
A nagyinál délután egy jót aludtam, viszont így sajnos lemaradtam a forma-1-ről, pedig apa szerint most nagyon jó kis futam volt... Mindegy, első a pihenés!
Sajnos ma nem tudtunk este sétálni, mert esett az eső (szinte egész nap).
Milán

Szólj hozzá!

102.nap

Ma majdnem egész nap Biatorbágyon voltunk a TSS bácsinál, és segítettünk neki dobozokba rakni a dolgait (főleg én segítettem sokat...). Nagyon klassz volt, ugyanis volt kert, ahol a babakocsimban igen jókat tudtam aludni!
Ja és odafelé menet bementünk egy üzletbe, ahol kaptam apától egy nagyon klassz Adidas cipőt! 18-as! Nég kicsit nagy, de legalább nem szorít :)
Milán

Szólj hozzá!

101.nap

Ma már jobban voltam, talán mert nincs az hőség... Voltunk az oviban anyával, ahol kézről-kézre jártam és vásárolni is, ahol "gyorsítottam" egy kicsit a pénztárnál: ahogy elkezdtem sírni, egyből szóltak anyának, hogy menjen előre és ne várja végig a sort :)
A nagyinál kipróbáltam egy nagyon huncut új játékot: egy hatalmas felfújt labdát, amire rá tudok feküdni és nagyon viccesen rugózik, meg gurul ide-oda!
Este segítettem apának beírni ezt a bejegyzést: én tologattam az egeret...
Milán

Szólj hozzá!

100.nap!

Századik napom: ma kézügyesség-fejlesztő napot tartottam. Azzal ünnepeltem ezt a jelentős napot, hogy megtanultam az egyik kedvenc játékomat, a kis zöld lego-virágomat az egyik kezemből a másikba áttenni! Egész jól megy...
Voltunk ma anya ovijában is, ahol néztem a sok ovis gyereket és hagytam, hogy agyon dédelgessenek :))
Milán

Szólj hozzá!

99.nap

A mai napom egyértelműen jobb volt mint a tegnapi, bár alig történt említésre méltó, de legalább negatív élmények sem értek (szuri, kúp, - ilyesmi mint tegnap...). Napközben a nagyinál voltunk, én aludtam az erkélyen, és délután átjött a Dédi, az Ani és a Kriszti is. Hazafelé séta közben anya "bemutatott" a "Toldy utca macskájá"-nak, aki meg is akart nézni közelebbről, de ezt anya nem engedte. Így megmaradt a távoli ismerettség...
Manapság a fürdőszobában fürdök! A nagy kádban van a kis kádam és így pancsolhatok kedvemre!
Milán

Szólj hozzá!

98.nap

Délelőtt volt itt a doktor néni. Megvizsgált (eddig oké is lett volna) és adott egy szurit a combocskámba! Kicsit fájt... Délután voltunk a Csilla nénivel és anyával hármasban fodrásznál. No nem miattam... A Csilla néni késő délutánig nálunk is maradt és dajkálgatott, mert apa későn jött.
Sajnos az oltás miatt estére belázasodtam, ezért kaptam kúpot a popsimba, amit nagyon nem toleráltam! Igaz, hogy a hatása is megvolt, mert lement a lázam, de akkor is!
Milán

Szólj hozzá!

97.nap

Délelőtt többnyire aludtam, de délután megint kiakasztott a hőség, plusz úgy érzem, időjárásváltozás lesz... Épp elindultunk anyával a nagyihoz, amikor apa is hazaért, így a nagyit későbbre halasztottuk és hazasétáltunk. Volt is egy kisebb vihar is, de szerencsére nem nagy, így tudtunk sétálni. A nagyi is lejött (jobban mondva lebicegett szegény) jópár hét után először! Ő csak a ház körül ment egy kőrt, mi elmentünk a gyógyszertárba is, és jött velünk - szokás szerint a Somika is.
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása