Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

89.nap

Ma is voltunk újpesten a nagyinál. Apának a szülinapjára átjött a Julika néni is, nagyokat mosolyogtam rá, ha már ilyen ritkán látom... Sajnos ez a meleg teljesen kifáraszt, izzadok mint a ló, és nyűgösebb is vagyok. Szerencsére este lementünk sétálni és akkor már kicsit kellemesebb idő volt, tudtam egy kicsit aludni a babakocsiban, aztán kicsit később mégis inkább nézelődni volt kedvem.
Ja és majd' el felejtettem: megyünk egy hétre a balcsira nyaralni! Szóval friss képek egy hét múlva, de a blogom elvileg tudom majd diktálni apának, mert hoz egy ilyen lapos számítógépet (ez is a neve ha jól hallottam: valami lap-izé).
Milán

Szólj hozzá!

88.nap

Délelőtt elmentünk plázázni egy kicsit, és most tetszett is a dolog, mert voltak érdekes dolgok (kirakatok például). Délután megint együtt fürödtem anyával, hogy kicsit jobban bírjam a hőséget.
Milán

Szólj hozzá!

87.nap

Ma iszonyú nagy volt a hőség. Egész nap itthon voltunk. Játszottam apával, aztán meguntam, átkértem magam anyához, aztán azt is meguntam és aludtam inkább anyáék ágyában. Délután nem volt kedvem aludni, inkább szórakoztattam magam apával és anyával. Később autókáztunk is, mert anyáék elintéztek valami papírokat, de nem élveztem annyira, mert nagyon sütött a napocska. Este amikor már hűvösebb volt sétáltunk egy nagyot a Wekerlén. Na EZT élveztem: akkorát aludtam, hogy csak na!
Van egy új játékom, ami nagyon tetszik anyáéknak: ha hason fekszem és nézelődök felemelt fejjel és gügyögnek hozzám, akkor szégyenlősen az ágyba fúrom az arcom és akkor mindenki nevet. Ja és egyre jobban megy a gügyögés is. Ez is nagyon tetszik mindenkinek, úgyhogy tovább gyakorlom. :)
Milán

Szólj hozzá!

86.nap

Délután nagy volt a nyüzsgés a nagyinál, ugyanis a Boti 2 éves! Én végíg figyeltem, hogy a Boti miket csinál: próbálom ellesni a mozdulatokat. Anyáék az erkélyen csináltak fincsi kis vizet a felfújható kismedencében és a Botival egy hatalmasat pancsoltunk! Próbálgatok újfajta mozdulatokat: ma megtanultam, hogy hogyan húzzam magam alá a lábacskámat és így már kis hijján négykézláb vagyok, innen már egy "ugrás" a kúszás-mászás. Még bicepre kell kicsit gyúrnom, amit heves lég-boxolással igyekszem elérni!
Milán

Szólj hozzá!

85.nap

Délelőtt sokat aludtam, és mivel ilyen jó kisfiú voltam, anya új játékot talált ki: az új kádamban (mert kinőttem a "régit"! bizony!) a nagyinál az erkélyen pancsikálhattam. Klassz! Délután a Dédivel, az Anival, anyával és somakutyával lementünk sétálni, és összefutottunk a Kriszti-Boti párossal. A játszótéren néztem, ahogy anya és a Boti futkároznak, és addig a Kriszti néni szórakoztatott :)
Milán

Szólj hozzá!

84.nap

Voltunk délelőtt sétálni és a játszótéren a Krisztivel és a Botival. Elég sokat sírdogáltam -anya szerint-, pedig csak annyi a helyzet, hogy 2,5 óránként megéhezek az eddigi 3-4 óra helyett. Nomeg melegem is van. Szóval fokozottan hátrányos helyzetű vagyok :)
Ja, és fürdetés előtt megvolt a "szokásos" séta is négyesben, apával és somakutyával kiegészülve.
Milán

Szólj hozzá!

83.nap

Ismét mozgalmas napom volt. Délelőtt átmentünk a nagyihoz (ahol egy kicsit még nyűgösködtem), de aztán elmúlt a bánatom, mert sorra jöttek velem játszani a rokonaim... Átjött a Timi nénikém a két lányával. Emlékeztek ugye Noémire? Képzeljétek ő még nálam is fiatalabb! Hozzá képest nagyfiú vagyok :) No és átjött még a Kriszti és a Boti is, szóval az átlagéletkor egész alacsony lett hirtelen! Én jót játszottam a Krisztivel, a Boti bekéredzkedett mellém a babakocsimba, egy-szó-mint-száz jól éreztem magam. Késő délután még egy jó nagy séta is volt (amit kicsit lerontott, hogy megint vásárolni akart velem anya, pedig tudja, hogy a kis boltokat nem szeretem!).
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása