Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

68.nap

Voltunk ma is a nagyinál újpesten, és képzeljétek vett nekem egy utazóágyacskát, hogy ha ott vagyok, abban aludhassak! Rögtön ki is teszteltem és kiváló minősítést adtam, egy alapos alvás-teszt után. Hazafelé beugrottunk egy teszkóba, anya vett fürdőruhát magának, én pedig negyed órán keresztül próbáltam türelmes lenni. Tovább sajnos nem ment, így mi mentünk. Gyorsan haza.
Hú! Este jól rám ijesztett anya! A 6 órai tejecském szürcsölése közben hallom, hogy a telefonban azt beszéli meg a Krisztivel, hogy mivel 2 napja nem kakiltam, ezért egy babakrémes lázmérőt akar feldugni a popómba! Azonnal telenyomtam a pelust! Apa örült is neki nagyon (de tényleg, én úgy láttam!) amikor tisztába rakott!
Milán

Szólj hozzá!

67.nap

Folytatódnak a "mozgalmas napok". Ma apa keresztszüleinél voltunk, a telkükön Sóskúton. Sajnos az idő nem volt túl jó, hol esett az eső, hol nem. Azért jó volt a friss levegőn lenni, anya és apa pedig cseresznyét szedtek amikor épp nem esett... Hazafelé beugrottunk a TSS bácsihoz is Biatorbágyra.

Milán

Szólj hozzá!

66.nap

Reggel elkísértük anyát a fogorvos nénihez. Utána egész nap a nagyinál voltunk. Odajött apa is és megmutatta, hogy a Soma kutya hogyan játszik a rongyával. Nagyon érdekes volt! Estefelé sétáltunk a Csilla nénivel a Csaba bácsival és Lili kutyussal. Majdnem az új lakásukig elkísértük őket, de már nagyon nyűgös lettem, és a fürdés is hiányzott (főleg utána a vacsora...), így aztán gyorsan hazavitettem magam. Este a vacsora alatt - két "adag" között - meccset néztünk apával.
Milán

Szólj hozzá!

65.nap

Ma voltunk anya unokatestvérénél, a Timi néninél látogatóban, akinek nemrég született egy kislánya, akit Noéminek hívnak. Így már nem én vagyok a legkisebb a családban! Délután viszont nagyon nyűgös lettem, anya szerint az időjárás miatt (kb. 35-ről 25-re csökkent a hőmérséklet), bár most legalább nincs hőség...
Milán

Szólj hozzá!

64.nap

Na a mai nap a tegnapi ellentéte volt. Csupa kellemes meglepetés! Elmentünk anyával, a Krisztivel és a Botival a Kriszti barátnőjének, az Ági néninek az anyukájának a kertes házába látogatóba. Na jó ez így egy kicsit bonyolult, de mindegy. A lényeg, hogy egész nap a friss levegőn voltunk, és ott volt a Botin kívül az Ági néni kisfia, a Marci és kislánya, az Eszterke. Ők hárman jókat játszottak, én jókat hemperegtem és őket néztem. Nemsokára, ha már tudok járni, vagy jobban mászni, majd én is beállok játszani! A kertben nem volt olyan nagy a hőség sem, szóval nagyon jól éreztem magam! Ráadásul mindenki olyan aranyos volt, hogy agyon dicsértek, hogy milyen szép és okos vagyok! Hát még ha tudnák, hogy milyen szerény is! :))
Este megmért apa: 4610 gramm vagyok és 58 centi. 1 kilót felszedtem 2 hónap alatt...
Milán

Szólj hozzá!

63.nap

Háááát, ma volt egy fájdalmas és egy kellemetlen élményem. A kettő összefügg: volt itt a doktor néni és beadott egy szurit a jobb combocskámba. A Csilla néni és anya lefogtak, a doktor néni szúrt. Én összeszorítottam a fogam és alig sírtam - elvégre férfiak ne nyafogjanak! :) Ja, és a kellemetlen élmény: voltunk egy nagyot sétálni, ami még jó is, azután egy jót pancsikoltam, ami még mindig OK volt, de öltözésnél egyszercsak hopp! egy hideg kúp (láz ellen) becsusszant a popsimba! Hűűű. Mit mondjak, meglepődtem!
Milán

Szólj hozzá!

2.hónap !!

Ma olyan meleg volt, hogy ki se mozdultunk napközben a nagyitól, és egy csomót aludtam inkább. Délután feljött hozzánk a Kriszti néni is, és kicsit megdajkált... A hőség miatt csak este felé mentünk le sétálni a Soma kutyával együtt. A fürdés egy kicsit felfrissített, így talán elviselhetőbb lesz az este is...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása