Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

61.nap

Ma nagyon jót aludtam este: 10-től majdnem reggel 6-ig aludtam! Déltájban voltunk újpesten a nagyinál, ahol segítettem apának összeszerelni egy érdekes játékot: pirosan világított alul és lehetett nyomkodni és akkor kattogott és erősebben világított. Apa azt mondta, ez egy egér, pedig nem is hasonlított egérkére és ez fekete volt, a kis szobám falán a képeken meg az egérkéknek nadrágja is van! Na mindegy, bolondok ezek a nagyok... Anya pl a fürdőben egy rudat tologat a szájában, ami habzik, a habot meg kiköpi. Na ez mire jó??? Esküszöm így volt! Apa mutatta amíg büfiztem.
Este nagyon morcos lettem, mert apa felkeltett amikor levitt sétálni. Ki szereti ha felverik az álmából ?!? És ha ez nem lett volna elég, még a fürdéshez is felkeltettek, amikor végre jót szundiztam a babakocsiban... Úgyhogy fürdés után bekajáltam és be is dobtam a szunyát. Remélem nem keltenek fel megint valami butaság miatt!
Milán

Szólj hozzá!

60.nap

Reggel elmentünk Soma kutyáért a kutyakozmetikához, mert lenyírták a bundáját, ugyanis nagyon melege volt... Nekem is nagyon melegem van, de remélem engem nem kopasztanak meg! Délelőtt azután a nagyinál voltunk anyával, amíg apa vásárolt meg ilyenek... Délután pedig sétáltunk hármasban egy jó nagyot a Wekerlén.
Milán

Szólj hozzá!

59.nap

Szörnyű ez az időjárás! Teljesen kikészít! Ma is nyűgös voltam és alig tudtam aludni. Anyával és Csilla nénivel voltunk - ezúttal nekem - ruhát vásárolni, de ismét hamar ledobtam az ékszíjat... Délután kipróbáltuk a bébihordozót, anya abban vitt le egy kis időre a ház elé. Egy darabig érdekes is volt (és így tényleg közel vagyok anyához), de 10-15 perc után már nagyon szerettem volna lefürdeni és tisztán, üdén egy nagyot vacsorázni!
Milán

Szólj hozzá!

58.nap

Voltunk ma koponya és csípő ultrahang vizsgálaton. A doktor néni megdicsért, azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van és "nagyon csinos kis legény" vagyok :)
Este amíg anya elment a többi óvó nénivel vacsizni, addig nagyon érdekes volt az ablaknál: villogott és kopogott. Ilyet még nem csinált eddig, apa azt mondta, hogy "jégeső" és nem kell tőle félni. Én bátor voltam, főleg miután kaptam egy kis tejecskét!
Milán

Szólj hozzá!

57.nap

Reggel bekéredzkedtem a nagyágyba és ott egy jót aludtam... Délután elvitt anya és a Csilla néni ruhát vásárolni. Hát még ilyet! Tudhatnák, hogy a férfiak csak igen rövid ideig bírják ki egy női-ruha boltban! Mondjuk így - a hangos reklamációmnak köszönhetően - gyorsabban tudtunk fizetni és távozni :)
Este a lazító fürdő után megméredzkedtem: 4440 g és 58 cm.
Milán

Szólj hozzá!

56.nap

Ma semmi különös nem történt (de most is nagyon meleg volt sajnos). Késő délután elsétáltunk a Csilla néni és Csaba bácsi épülő lakásához. Ott volt a TSS bácsi is, aki apáék barátja és neki is ott lesz lakása, szóval később még biztos járunk majd ott...
Milán

Szólj hozzá!

55.nap

Hú, ma nagyon nagy volt a hőség! Délelőtt meglátogatott a nagyinál a Bendzsike aki fél éves már, és a nagyi és anya ismerik az anyukáját, aki ott lakott a nagyi mellett régebben. Amúgy tikkasztó ez a meleg, nagyon izzadok és estefelé már nagyon nyűgös is vagyok emiatt...
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása