Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

47.nap

Ma elég mozgalmas napom volt! Hajnalban kezdődött, 3-kor keltettem apát, mert éhes voltam... Délelőtt persze mentünk újpestre a nagyihoz, és utána hazajöttünk enni egy kicsit, de utána viszont elmentünk anyával a Kriszti néniék sportrendezvényére, a fitness iskolájának az évadzárójára. Nagyon jól éreztem magam, pedig elég mozgalmas és hangos volt buli! Egy csomóan meg is dicsértek, hogy milyen jó kisfiú vagyok :)
Milán

Szólj hozzá!

46.nap

Délelőtt anya elment osztálytalálkozóra, így kettesben maradtunk, mi férfiak otthon: apa próbált rávenni, hogy nézzünk meccset és sörözzünk, de aztán mégis inkább az lett, hogy ő rendet rakott a konyhában, én pedig az autósülésből néztem, hogy miket csinál. Ebéd után pedig elmentünk anyáért az étteremhez, így megvolt a mai séta is, csak épp nem-baba-kocsival. Délután, uzsonna közben eszembe jutott egy jó vicc, fel is röhögtem evés közben, amin anya eléggé meglepődött...
Milán

Szólj hozzá!

45.nap

Ma jobb volt már a hangulatom, délelőtt sokat mosolyogtam, anyával Nox DVD-t néztünk és hallgattunk, délután elmentünk anyával egy bababoltba néhány ruhát venni nekem. Egy kis alvás után apa is hazaért, így hármasban mentünk el a Wekerlére anya ismerőséhez aki agyon dícsért és jól elringatott, valamint felajánlotta a bármelyik lánya kezét nekem,de sajnos a korkülönbség jelentős (16-18 év :)) Hazafelé kicsit már sírósabb volt a kedvem, de a fürdetés és a vacsora mindent helyrehozott...
Milán

Szólj hozzá!

44.nap

Süt a nap, mégse vagyok jókedvű... Csak tudnám miért? Na jó, evés után kisimulnak a ráncaim (nincsenek is ráncaim még, bi-bi-bí!)
Milán

Szólj hozzá!

43.nap

Ma nagyon nyűgös napom volt valamiért. Pedig voltunk délelőtt az Europarkban, ahol nézelődtem kicsit, azután átjött a Kriszti a Botival is és voltunk délután is sétálni (még egy jó kis zuhi is elkapott minket anyával!) és voltunk a nagyinál is fenn; de valahogy mégis sírós hangulatom volt egész nap. Este átjött a Csilla és a Csaba is, és a Csilla is megpróbált elringatni, de végül csak egy kiadós vacsora után tudott anya álomba simogatni...
Milán

Szólj hozzá!

42.nap

Ma szinte egész délelőtt sétáltunk, mert végre kisütött a napocska és nem fújt annyira a szél se. Voltunk a postán, a gyógyszertárban, az ovinál (a dadusnénik megcsodáltak :) és végíg elkísért minket a Csilla néni a Lili kutyussal.
Délután pedig elmentünk a doktorbácsihoz aki segített kibújni erre az érdekes világra. Adtunk neki egy képet rólam, ő megvizsgálta anyát (minden OK) és már kocsikáztunk is haza. Ideje is volt, mert már kezdtem megéhezni... Uzsonna után átmentünk a szomszédba kiskutyát nézni (ami úgy nézett ki, hogy anya és apa kiskutyával játszottak, engem pedig a szomszéd néni és bácsi dajkált addig).
Milán

Szólj hozzá!

41.nap

Délelőtt elmentünk hármasban anyával és apával sétálni a Havannára egy játszótérre (mondjuk én még túl sokat nem játszottam, a hinták és csúszdák -kicsit- később hoznak majd csak izgalomba), de a sétát, a friss levegőt azt bírtam!
No és aztán délután volt nálunk jó sok vendég! Végre egy kis változatosság! Itt volt - érkezési sorrendben - a Nagyi és az Eti, majd a Dédi és az Ani - egyszóval a Dédi és a három lánya :)
Később pedig átjött a Csilla és a Csaba is. Ők megvárták a fürdetést is, és a kedvükért nem is sírtam a fürdés alatt...
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása